Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Tecnollum Vallès

Instal·lacions de lampisteria a Canovelles, Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Des de Tecnollum Vallès posem a la seva disposició una gran varietat de serveis destinats a cobrir les seves necessitats en diferents àmbits. Un equip de professionals especialitzats en instal·lacions elèctriques, una gran diversitat de solucions per a noves instal·lacions o per a les ja existents. Energies renovables, amb solucions rendibles i netes per al medi ambient. Lampisteria, aire condicionat i calefacció, domòtica, il·luminació, instal·lacions d'obra nova i legalització d'instal·lacions elèctriques. 

Treballem per crear espais segurs i confortables amb els nostres serveis de disseny, instal·lació, reparació i manteniment. Un servei integral, orientat a l'eficiència energètica aplicant sistemes d'estalvi per a clients particulars i empreses.

És importante saber que una instal·lació en mal estat o antiquada suposa un gran risc, pot causar danys materials i personals i, a més, també pot constituir una despesa innecessària en el consum.

Estem a la seva disposició per donar-li el millor servei. Pot fer qualsevol consulta que desitgi, estudiarem el seu cas de forma personalitzada i precisa per adaptar-nos i oferir-li un pressupost conforme a les seves necessitats.


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Camí de Bigues, 18 08480 L'Ametlla del Vallès Barcelona
Carrer Camí de Bigues, 18 08480 L'Ametlla del Vallès Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied